2018 jan. 13 Veenendaal

Alpha4Vlaanderen in Veenendaal

2017 dec. 12 Boortmeerbeek

Op 13 februari 2018 was het dan zover. Ons team (katholiek en protestant) zij aan zij op de grote samenkomst van de Alphacursus in Nederland. Het was fantastisch georganiseerd en we legden heel wat interessante contacten. Een woord van bewondering werd geuit omwille dat onze twee denominaties als twee handen op één buik samen werken.

Op 12 december 2017 kwam het Alpha4Vlaanderen - team voor de tweede keer samen om de taakverdeling en de werking te bespreken. Op het programma stond de delegatie voor de samenkomst in Veenendaal Nederland, de website, en de bespreking van de eerstkomende activiteit op 10 februari 2018

2017 dec. 9 Merelbeke

Eerst werd er gedacht ... de opkomst zal karig zijn. Toch ging ons Alpha4vlaanderen-team met alle positivisme op pad: ook al was er maar één iemand, wij zullen er zijn. Geloof loont. Een veertigtal enthousiaste geïnteresseerden namen deel aan de cursus en wilden vooral....
op de hoogte gehouden worden van toekomstige cursussen. Prijs de Heer.

Alpha4vlaanderen meeting
gallery/p1140997

2018 jan. 25 Haacht

Opbouwende samenkomst met Alphacursus Nederland, Wallonië en Vlaanderen waar ondermeer de lijnen werden uitgetekend voor Alpha4Vlaanderen alsook de efficiënte samenwerking onder de aanwezige afdelingen en hoofdkantoren.

Alphacursus Merelbeke

Aanwezig waren van Jan Bakker (Alpha Europa), directeur Arnoud Drop (Alpha Nederland), Philippe Fontaine (Président Alpha België), Christian Delvaux (Parcours Alpha) , Nikita Skatchkoff (Coördinator Alpha Vlaanderen / pastoor Sint Remigius), Pastoor Harry Wolthuizen (Voorganger Christengemeente Emmanuel/Coördinator Alpha4Vlaanderen), Wendy Maris (Promotor/Communicator Alpha4Vlaanderen), Ferdy Torbeyns (vrijwilliger alpha4vlaanderen), Annick Vanblaere (vrijwilliger webmaster/graf.vormgeving Alpha4vlaanderen) en Frederik Vanden Broeck (vrijwilliger Alpha4vlaanderen). 
Verontschuldigd: Frédéric Braeckelaere (vrijwilliger sociale media)